Over ons

Stal Wibedaki is een familiebedrijf gelegen in Harreveld, een kerkdorp van de gemeente Lichtenvoorde. Binnen dit bedrijf bieden wij pensionstalling aan. We hebben diverse faciliteiten waarvan gebruik kan worden gemaakt zoals een binnen-/buitenbak, paddocks/weide, longeercirkel, stapmolen en wasplaats. Het is gelegen aan de rand van de Vennebulten, een rustig natuurgebied waar je mooie buitenritten kunt maken.  

Wim is in het verleden actief geweest binnen de springsport en heeft de afgelopen jaren de manegelessen verzorgd binnen het bedrijf. Per 01-01-2025 zullen er geen lessen meer worden verzorgd. 

Daniël is actief binnen de paardensport op het gebied van mennen. Binnen het bedrijf biedt hij zijn diensten aan bij het betuigen en corrigeren van Uw pony/paard. Tevens begeleid hij U, als toekomstige menner, graag met het vertrouwd raken van Uw aanspanning en leert U de basis van het mennen. Voor het beslaan en bekappen van Uw paard/pony kunt U ook bij hem terecht. Informeer geheel vrijblijvend naar de prijzen/mogelijkheden.

Wendy en Daniël nemen gezamenlijk de administratieve taken op zich.